Responsabilitatea a fost premiata la Caravana Skoda Compexit

In datele de 1-2 octombrie a avut loc CARAVANA SKODA Compexit la Cluj-Napoca.

In cadrul evenimentului participantii au avut ocazia de a testa simulatorul de impact. Testarea simulatorului de impact a fost rasplatita cu vouchere valabile in magazinele partenere ale evenimentului. Participantii au avut oportunitatea de a se inscrie si la o tombola pentru a castiga un scaun auto, oferit de producatorul Joie.

Simulatorul de centura de siguranta a fost testat de numerosi oameni care au vrut sa simta pe propria piele ce inseamna un impact la doar 18 km/h.

Totodata, in standul Copil Iubit la Bord, participantii au putut afla mai multe despre aplicatia mobila ,,Child Car Safety (CCS)” inovativa, unica in Europa, conceputa sa ii ajute pe parinti sa isi asigure corect copiii in masini.

Puteti descarca aplicatia aici:

Android: https://bit.ly/3vlernR

iOS: https://apple.co/3Jdob9n

La eveniment au participat si reprezentati din cadrul Politiei Rutiere Cluj-Napoca, care i-au invatat pe micuti sa fie pietoni si pasageri responsabili.

 

 

Va reamintim ca statisticile privind decesele survenite in urma accidentelor rutiere sunt foarte grave si ingrijoratoare.

Statistica realizata de European Transport Safety Council spune ca jumatate dintre cei 8.100 de copii care au murit in accidente rutiere, in ultimii 10 ani, se aflau in interiorul masinilor la momentul impactului, o treime erau pietoni si 13% se aflau pe biciclete.

Transportarea copiilor in dispozitive speciale, omologate si adaptate varstei, greutatii si inaltimii fiecaruia dintre ei, trebuie sa devina obisnuinta pentru soferi.

Asadar, asigurati-va ca folositi sisteme de siguranta pentru transportarea copiilorm indiferent de cat de scurta e calatoria.

 

 

Caravana skodaCopil iubit la bordSigurantaSimulator