Născută din dorința de a-i proteja pe copii atunci când sunt la bordul unui autovehicul, Academia Siguranței Auto este o comunitate formată din părinți, experți, specialiști și medici. Împreună, prin eforturi și demersuri comune, aceasta își propune să facă diferența în ceea ce privește transportarea în siguranță a micuților. Misiunea Academiei Siguranței Auto este de a informa, preveni, a oferi suport, grijă și iubire famiilor și implicit copiilor. Legătura dintre mami, tati și bebe este una indestructibilă, fondată pe toată dragostea din lume. Dragostea aceasta se reflectă și în modul în care cel mic și părinții ajung în siguranță la destinație. Pentru că, nu doar destinația este importantă, ci și călătoria. Iar călătoria trebuie să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Subiectul siguranței auto a copiilor a devenit o preocupare reală pentru organisme internaționale și naționale, fiecare din acestea punându-și la dispoziție toată priceperea în vederea realizării de schimbări benefice în privința transportului cu mașina a celor mici.

Academia crede că poate avea o contribuție valoroasă la acest aspect și că va fundamenta noi piloni în domeniul siguranței auto, prin proiectele desfășurate și prin toate acțiunile întreprinse. Alături de întreaga comunitate, vom pune laolaltă ideile, dar și emoțiile, pentru ca rezultatele să fie reale și cuantificabile. Academia își propune să fie liantul între părinți, medici și chiar instituțiile autorizate în domeniu, pentru ca împreună să fie creat un viitor mai bun și mai sigur pentru copii.

 

Împreună. Pentru siguranța copiilor.

Împreună în siguranță!