Producatorul Joie Baby lanseaza Clubul Joie – o platforma special creata pentru parinti si pentru nevoile acestora

Din dorinta de a crea comunitati puternice si de a fi alaturi de parinti in orice etapa de crestere a micutilor lor, tot mai multi producatori de produse de puericultura aleg sa se implice in actiuni menite sa faca mai usoara viata de parinte. Asa a luat nastere Clubul Joie, un proiect axat pe nevoile bebelusilor si ale parintilor, in care producatorul este aproape de familii cu multe informatii utile, dar si cu beneficii exclusive pentru membri.

Inscrie-te in 4 Pasi simpli

  1. Cumpara un produs Joie din România, în perioada 20 August 2023 - 20 Octombrie 2023 si pastrează dovada achizitiei (bon fiscal, factura)
  2. Pe site-ul nostru gasesti Formularul de inscriere în Club, care trebuie completat de catre tine în maximum 30 de zile de la achizitia produsului.*Click AICI pentru Formularul de Inscriere
  3. Producatorul va verifica informatiile furnizate și dovada achizitiei si revenim catre tine cu un email de confirmare. In acest email iti vom solicita si numarul contului in care doresti sa se faca rambursarea. (Cashback de 10%)
  4. Felicitari! Ai devenit membru al Clubului Joie! Te poți bucura de toate avantajele oferite doar membrilor.

De-a lungul timpului, Joie a trecut cu brio 24 de testari ADAC si 3 testari PLUS - toate cu rezultate exceptionale. Promisiunea Joie este aceea de a crea cele mai sigure scaune auto pentru bebelusi din lume. De aceea, producatorul testeaza si retesteaza de sute si chiar de mii de ori fiecare componenta a scaunului auto, iar cele 24 de testari ADAC obținute si rezultatele exceptionale confirma ca Joie si-a indeplinit misiunea.