Maratonul Sigurantei Auto ajunge in Iasi

Academia Sigurantei Auto poposeste in Iasi pentru o actiune de informare a publicului, referitoare la instalarea corecta a scaunului auto pentru micuti.
Va asteptam intre 4-5 septembrie sa discutati cu expertii Academiei Sigurantei Auto pentru a verifica daca scaunul auto al micutului este instalat corect si pentru a primi sfaturi despre transportarea micutului in deplina siguranta.
Serviciul de instalare este GRATUIT, pentru scaunele auto Joie si Nuna, indiferent de unde au fost achizitionate.

Locatie: Piata Palatului Culturii

Program:

Sambata 4 Septembrie 10-12:00, 14-17:00
Duminica 5 Septembrie 10-12:00, 14-16:00




Maratonul Sigurantei Auto este un proiect de tip caravana, ce va fi prezent in mai multe zone ale tarii, anuntate ulterior. Scopul acestui proiect este de a motiva parintii de a lua contact cu specialistii nostri in orasele in care caravana va fi prezenta. Mai precis, ne dorim ca mamicile si taticii sa vina sa discute cu expertii Academiei Sigurantei Auto pentru a verifica daca scaunul auto al micutului este instalat corect si pentru a primi sfaturi despre transportarea micutului in deplina siguranta.

Academia Sigurantei Auto este o comunitate formata din parinti, experti, specialisti si medici. Impreuna, prin eforturi si demersuri comune, aceasta isi propune sa faca diferenta in ceea ce priveste transportarea in siguranta a micutilor. Misiunea Academiei Sigurantei Auto este de a informa, preveni, a oferi suport, grija si iubire famiilor si implicit copiilor.