Landou pentru mașină – o nouă inovație în domeniul auto

În mintea proaspătului părinte apar o multitudine de informații noi și de întrebări: Ce pătuț ar trebui să aleg pentru copil? Cum o să fie primul drum cu bebe de la spital către casă? Cum îi pot asigura copilului siguranța necesară în mașină? Este sau nu corect să folosesc landoul în mașină?

Copiii născuți prematur sunt prea micuți pentru a fi așezați într-o scoică auto, motiv pentru care încep să apară pe piață cât mai multe landouri, care pot fi folosite în mașină. Landoul este foarte util pentru primele 4-5 luni de viață ale copilului, deoarece este indicat ca el să stea așezat într-o poziție întins la orizontală pentru cât mai mult timp.

Dacă până acum, utilizarea landoului în mașină era strict interzisă din cauza faptului că nu se putea fixa în mașină, astfel încât să respecte normele de siguranță, producătorii au început să creeze landouri care se pot utiliza atât împreună cu cărucioarele, cât și în mașină, pentru siguranța copiilor născuți prematur, datorită faptului că le oferă acestora o poziție ergonomică, având un șezut drept.

Landou Maxi-Cosi Jade

Landoul Jade i-Size a luat naștere pentru a le oferi copiilor un pătuț pentru mașină,care le permite o poziție sănătoasă în timp ce stau întinși, dar și un somn netulburat în timpul călătoriilor cu mașina.

Datorită instalării unice Slide&Go, îl poți pune pe bebe în mașină fără a-l trezi. În acest fel, călătoriile sunt mai sigure și mai ușoare. De aceea, nu trebuie să vă mai faceți griji cu privire la confortul și siguranța copiilor, atunci când plecați în călătorii lungi.

Landoul a primit o calificare remarcabilă de 5 stele de către German Stiftung Warenest (STIWA) și respectă cele mai înalte reglementări de siguranță (R129), datorită faptului că le oferă nou-născuților o protecție îmbunătățită atât a gâtului, cât ți a capului și a impactului lateral. Mai mult decât atât, le permite bebelușilor să doarmă mai mult în cel mai sănătos mod.

Landoul Jade este la fel de sigur ca o scoică auto și la fel de confortabil precum un pătuț. Bebe călătorește în siguranță și va avea o poziție plată de dormit de 180°.

Maxi-Cosi Jade face parte din Familia 3way și este compatibil cu 

baza 3wayFix ISOFIX, care este compatibilă și cu scaunul auto pentru copii 
Pebble Plus și scaunul auto pentru copii
Pearl Pro i-Size.

Landou CARI next Nuna

Cei de la Nuna au lansat o inovație în domeniul auto – Landoul CARI next, care a apărut ca răspuns pentru problema transportului. Dacă bebe poate fi ținut în scoică în primele luni de viața doar pentru o perioadă de maxim o oră, în lanodu poate sta o perioadă mai lungă de timp, datorită poziției ergonomice și sigure pentru coloana vertebrală a micuților.

Salteaua landoului este confecționată din bumbac organic și are inserturile necesare primelor luni de viață. De asemenea, landoul este prevăzut cu centura de prindere în 3 puncte și este compatibil cu toate cărucioarele din gama NUNA. Mai mult decât atât, landoul este prevăzut cu o centură de prindere în 3 puncte, pentru a-i asigura lui bebe siguranță sporită.

Mai mult decât atât, acesta dispune și de protecții pentru impact laterale impuse, dar și de un cadru fabricat din plastic rezistent, care are rolul de a absorbi șocurile în cazul unui eventual impact. De aceea, în timpul călătoriilor bebe va fi în siguranță și va avea un somn mai bun și ma confortabil, datorită poziției corecte.