Accesorii utile in calatoriile cu masina

Fiecare plecare la drum implica o pregatire in prealabil. Indiferent de cat de lunga este calatoria sau in ce directie se afla destinatia, exista lucruri pe care parintii trebuie sa le ia in calcul, mai ales cand calatoresc cu micutul in masina. Scaunul auto potrivit, temperatura optima in autoturism sau tinuta adecvata sunt doar cateva din chestiunile importante. Pentru ca drumul sa fie unul cat mai sigur, dar si mai confortabil, va recomandam sa luati in calcul si accesoriile de calatorie.

Ce trebuie sa aveti in masina?

Parasolare

Parasolarele se lipesc usor pe geamurile masinii, cu ajutorul ventuzelor. Ideale pentru geamurile laterale, ele mentin temperatura optima in interiorul autoturismului. Sunt usor de depozitat si creeaza umbra de care are nevoie cel mic, mai ales atunci cand doarme.

Oglinda

Cu ajutorul oglinzii, puteti supraveghea micutul pasager aflat pe bancheta, fara a va lua privirea de la drum si fara a va ajusta oglinda retrovizoare in timpul calatoriei. Veti avea o vizibilitate maxima, oglinda de acest tip fiind special conceputa pentru a reda o imagine clara si fara distorsionari. Oglinda se ataseaza usor de tetiera masinii si se poate folosi impreuna cu orice scaun auto rear facing si in orice autoturism.

Tava pentru calatorii

Un alt accesoriu extrem de folositor pentru micuti este tava pentru calatorii. Calatoriile lungi pot fi si plictisitoare pentru micut, de aceea este indicat sa-l mentineti ocupat pe tot parcursul traseului. Cu ajutorul tavii pentru calatorii cu masina, ei isi pot depozita jucariile preferate, pentru a se juca cu ele. Tava este usor de instalat si depozitat si e potrivita pentru toate tipurile de scaune auto.

Este un obiect ideal pentru calatorii si vacante, putand fi folosita pentru jucat, desenat sau chiar luat masa pe ea. Majoritatea tavilor sunt universale si se potrivesc cu toate tipurile de scaun auto

Organizator pentru scaun

Calatoriile vor fi mai distractive gratie organizatorului pentru scaun.

Micutii isi isi pot depozita lucrusoarele si pot viziona in mod placut cele mai haiose filmulete pentru ca organizatorul de scaun este de cele mai multe ori dotat cu un spatiu pentru tableta.

Cu buzunare suplimentare pentru depozitare, organizatorul ofera un spatiu amplu pentru toate lucrusoarele de care aveti nevoie cand calatoriti cu copiii, este simplu si usor de atasat si demontat.

Totodata, protejeaza tapiteria masinii si ajuta la pastrarea ordinii in masina.

Indiferent daca v-ati planificat sau nu urmatoarea calatorie, noi va recomandam sa tineti cont de aceste accesorii, pentru ca drumul sa fie unul mai usor, mai placut si mai sigur.