Academia Sigurantei Auto inaugureaza un nou Centru Acreditat in Iasi

Academia Sigurantei Auto a inaugurat un nou Centru Acreditat de instalare scaune auto in Iasi.

Centrul este situat pe Strada Anastasie Panu nr 54-56, in incinta magazinului Petit Bebe.
Daca ati achizitionat un scaun auto Nuna sau Joie, aveti posibilitatea de a va instala GRATUIT scaunul in masina, cu ajutorul specialistilor acreditati.

Serviciul este GRATUIT pentru orice scaun Nuna sau Joie, indiferent de unde sau cand a fost achizitionat.

Programul de functionare a Centrului:

Luni-Vineri - 10:00 - 20:00
Sambata -10:00 -16:00
Telefon: 0749 111 547
Email: iasi@petit-bebe.ro


Alegerea unui scaun auto corespunzator, precum si instalarea corecta a acestuia sunt factori ce au efect asupra vietii micutului pasager.

Academia Sigurantei Auto sprijina initiativa Nuna si Joie de a oferi posibilitatea tuturor celor care achizitioneaza un scaun Nuna sau Joie de a beneficia de instalare GRATUITA in Centrele Acreditate, indiferent de unde este achizitionat scaunul auto.

Asta inseamna ca aveti posibilitatea de a merge in unul din centrele noastre acreditate unde experti, persoane specializate in acest domeniu, va stau la dispozitie cu toate informatiile necesare cu privire la instalarea unui scaun auto Nuna sau Joie.


Nascuta din dorinta de a-i proteja pe copii atunci cand sunt la bordul unui autovehicul, Academia Sigurantei Auto este o comunitate formata din parinti, experti, specialisti si medici. Impreuna, prin eforturi si demersuri comune, aceasta isi propune sa faca diferenta in ceea ce priveste transportarea in siguranta a micutilor. Misiunea Academiei Sigurantei Auto este de a informa, preveni, a oferi suport, grija si iubire famiilor si implicit copiilor. Legatura dintre mami, tati si bebe este una indestructibila, fondata pe toata dragostea din lume. Dragostea aceasta se reflecta si in modul in care cel mic si parintii ajung in siguranta la destinatie. Pentru ca, nu doar destinatia este importanta, ci si calatoria. Iar calatoria trebuie sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Subiectul sigurantei auto a copiilor a devenit o preocupare reala pentru organisme internationale si nationale, fiecare din acestea punandu-si la dispozitie toata priceperea in vederea realizarii de schimbari benefice in privinta transportului cu masina a celor mici.

Academia crede ca poate avea o contributie valoroasa la acest aspect si ca va fundamenta noi piloni in domeniul sigurantei auto, prin proiectele desfasurate si prin toate actiunile intreprinse. Alaturi de intreaga comunitate, vom pune laolalta ideile, dar si emotiile, pentru ca rezultatele sa fie reale si cuantificabile. Academia isi propune sa fie liantul intre parinti, medici si chiar institutiile autorizate in domeniu, pentru ca impreuna sa fie creat un viitor mai bun si mai sigur pentru copii.
 
Impreuna. Pentru siguranta copiilor.
Impreuna in siguranta!