Academia Sigurantei Auto a participat la evenimentul `Copiii nostri. Parintii nostri. Noi.`

Academia Sigurantei Auto alaturi de brandul Joie au avut deosebita placere de a participa in acest weekend la evenimentul `Copiii nostri. Parintii nostri. Noi`. Evenimentul a avut loc la Cinema Florin Piersic Cluj si au fost prezenti 600 participanti. Acesta a fost organizat impreuna cu Ioana Chicet – Macoveicuc, gradinita Hand in Hand, si partenerii nostri Copil Iubit La Bord alaturi de psihologii – Adela Moldovan si Raluca Anton, iar tema acestuia au fost lucrurile care conteaza cu adevarat in relatiile cu copiii nostri cu parintii nostri si in special, cu noi insine.

Ioana Chicet - Macoveiciuc (Printesa Urbana) are o pasiune pentru scris si o comunitate stransa inca din anul 2007. Pe blogul ei se gasesc o multime de articole despre parenting, dar si despre un stil de viata sanatos si pune accentul si pe dezvoltarea de sine.


Prin urmare, in cadrul evenimentului s-a discutat despre metodele de educare si stilurile de atasament, despre trauma si vindecare, despre bagajul nostrum transgenerational, despre conflict si rezolvarea acestuia, despre strategii de a ne ingriji si imbunatati sanatatea mintala, despre emotiile si limitele atat ale copiilor nostril, cat si ale noaste si nu in ultimul rand, despre importanta sigurantei auto.


Evenimentul a constat intr-o discutie deschisa si interactiva, in cadrul careia au fost impartasite informatii utile si de interes oricarui parinte.


Ne-am bucurat sa vedem un numar atat de mare de parinti prezenti la eveniment si incurajam participarea la cat mai multe evenimente al caror scop este dezvoltarea si educarea parintilor/implicit a participantilor.


Prin intermediul acestor actiuni, Academia Sigurantei Auto, alaturi de partenerii sai si-a propus sa educe cat mai mult publicul clujean si sa normalizeze importanta pe care ar trebui sa o acordam atat inteligentei emotionale, cat si sanatatii mintale.