Avantajele unei scoici auto pentru copii

Scoica auto este de departe cel mai sigur mijloc de transport pentru nou-nascuti si bebelusi atunci cand vine vorba de masina. Este gandita special pentru a-i oferi o pozitie corecta si sigura in acelasi timp si poate fi folosita inca de la nastere. Scoica ofera o pozitie anatomica, usor curbata a spatelui, pentru ca cel mic sa creasca armonios.

Majoritatea modelelor disponibile pe piata sunt dotate cu o pernuta suplimentara (insert) menita sa ofere o pozitie cat mai culcata si confortabila, dar fara sa reduca din siguranta. Acest insert se scoate treptat, pe masura ce copilul creste si nu mai are nevoie de sustinere suplimentara.

Cel mai important lucru pe care trebuie sa il sti in calitate de parinte care urmeaza sa achizitioneze o scoica auto, este faptul ca scoica auto se instaleaza DOAR CU SPATELE LA SENSUL DE MERS, indiferent daca este cu centura sau pe baza si indiferent de producator. Instalarea scoicii auto cu fata la sensul de mers pune in pericol viata copilului!

In randurile care urmeaza iti prezentam trei dintre cele mai indragite scoici auto, cele mai comandate modele din magazinul nostru online.

Scoica auto BeSafe iZi Go Modular


Scoica auto BeSafe iZi Go Modular are rolul de a oferi protectie nou-nascutului, putand fi utilizata pana la inaltimea de 75 cm, aproximativ varsta de 1 an. Este o scoica moderna, care ii ofera copilului o pozitie confortabila, fara a pune presiune pe coloana. Cel mic se poate juca sau poate sa doarma pe durata calatoriei, insa trebuie sa stii ca opririle si scoaterea copilului din scoica sunt aspecte foarte importante atunci cand calatoresti impreuna cu nou-nascutul.

BeSafe iZi Go Modular se poate instala cu centura masinii sau cu ajutorul bazei ISOfix iZi Modular, ambele modalitati fiind la fel de sigure. Acest model de scoica este omologat si a primit un calificativ bun cu privire la siguranta in timpul accidentelor.

Scoica auto Axkid Modukid


Noua scoica Axkid face parte din sistemul modular Modukid, sistem format din scoica, baza ISOfix si un scaun auto astfel incat sa ai cea mai buna varianta de la nastere pana la varsta de 4 ani. Este recomandata pentru nou-nascuti pana la inaltimea de 75 cm si 13 kg si este cel mai usor scaun auto i-SIZE pentru copii de pe piata.

Datorita modului usor si rapid de instalare in 2 pasi, vei avea mai mult timp la dispozitie pentru alte lucruri mai importante. Scoica Modukid se poate instala cu centura masinii sau pe baza ISOfix Modukid, achizitionata separat. Este compatibila cu caruciorul Axkid Life si cu alte 90% din carucioarele de pe piata.

Scoica auto Maxi-Cosi Pebble Plus


Scoica auto Maxi-Cosi Pebble Plus este potrivita de la nastere pana la varsta de aproximativ 1 an (40-75 cm), oferind o pozitie confortabila si siguranta in masina. Scoica include un reductor ce ofera o pozitie mult imbunatatita bebelusului.

Pebble Plus este omologata conform celui mai nou standard de siguranta, i-size (UN R129), putand fi instalata atat cu centura masinii cat si cu ajutorul bazei ISOfix 2wayFix. Desprinderea de pe baza se realizeaza rapid si facil, prin apasarea unui singur buton. De asemenea, scoica este compatibila cu carucioarele Maxi-Cosi, Quinny, Bebe Confort si multe alte modele disponibile pe piata.

Reglarea in inaltime a reductorului pentru cap si a centurilor de siguranta se face simultan, cu ajutorul unui buton inteligent, pe masura ce copilul creste, iar protectia capului este asigurata prin captusirea peretilor laterali cu o spuma cu memorie ce absoarbe fortele in caz de impact. Scoica vine dotata cu parasolar si pernita suport pentru nou-nascuti. Este aprobata oficial pentru calatoria cu avionul.

Aceste idei iti vor prinde foarte bine daca urmeaza sa achizitionezi scoici sau scaune auto pentru copii si in acest fel poti sa calatoresti alaturi de micutul tau oriunde in lume cu masina sau cu avionul.

Te asteptam in magazinul nostru online sa alegi modelul preferat si sa ai grija de copilul tau!