Parintii au testat gratuit scaune auto Joie la Maratonul Sigurantei Auto de la Sibiu

 

Caravana Maratonul Sigurantei Auto a ajuns in 31 iulie la Sibiu, in cadrul Raliului Sibiului.

Alaturi de specialistii Academiei Sigurantei Auto, parintii au avut ocazia sa testeze gratuit scaunele Joie.

Mamicile si taticii au putut verifica cat de bine sta micutul in scaun, la eveniment fiind disponibile scaune auto de la producatorul Joie, pentru mai multe grupe de varsta: i-Spin 360, i-Spin Grow, i-Traver si Every Stage fx.

In cadrul testarilor, parintii au descoperit mai multe detalii tehnice de mare ajutor: au vazut unde este amplasat sistemul ISOFIX si cum se utilizeaza, cat de important este sa ii transporte pe micuti Rear-Facing, ce inseamna i-Size si cat de important este sa aiba un scaun auto corect reglat, cu centuri stranse corespunzator, dar si cu o tetiera reglata in functie de inaltimea copilului.

“Ne-am bucurat de o prezenta numeroasa la stand, iar acest lucru ne poate decat sa ne incante, intrucat este o mare satisfactie pentru noi sa vedem ca parintii sunt preocupati de siguranta micutului lor.”, a declarat unul dintre specialistii Academiei Sigurantei Auto prezenti la eveniment.

Parintii care au trecut pe la stand, au primit si cel mai nou produs lansat de Academia Sigurantei Auto - Ghidul Sigurantei Micutului de la A la Z - Tot ce trebuie sa stii despre siguranta micutului tau in masina!

Ghidul este instrument extrem de util, realizat impreuna cu specialistii acreditati IOSH din centrul acreditat Petit Bebe.

Pentru a intra in posesia versiunii electronice a ghidului, accesati link-ul:

https://academia-sigurantei-auto.ro/pages/ghidul-sigurantei-micutului-de-la-a-la-z

Maratonul Sigurantei Auto isi continua traseul prin tara! Fiti cu ochii pe paginile noastre de Facebook si Instagram pentru a afla spre ce oras ne indreptam curand.

Participarea Academiei Sigurantei Auto la acest eveniment a fost posibila datorita frumosului parteneriat incheiat intre Academie si Napoca Rally Academy, alaturi de care pornim la drum mereu #ImpreunaInSiguranta.